JULY test !


Yeah ! todayy kan start lahh ujian bulan julai . huh ! x amek serius and risau sgt lahh coz ujian je kan . HAHA . but smemangnye aku mmg x amek kesah pown . oke ! todayy punye exam gila mampat woo ! Bm + Sc + Bi + Sej + Pi . perghh ! semua subjek terass arinie lol . but except Math je . gila penat + gila pening + gila koya tyme mao jawab inieh papers . da lahh semua susah susah belake . tapii tapii tadok lahh susah sgt . but bagi orangg orangg cam aku nie yg x amek kesah and senang cakap amek sambil lewa ja , susah lahh kott ! hehe . relax lahh bebeh ! hm . tyme jawab BM tadii , duh ! susah jugak soklan dye . aku targett masokk karangan lahh . alih alih tatabahasa daa . eeuu ! cakap pindah ___ peribahasa ___ kesalahan ejaan ____ novel renyah and bla bla blahh ! aku baru je nak score lahh kot2 BM kali nieh dapat A- pown jadi lahh . pass tgok soklan tadii , terus hilang harapan yg aku ciptaa . x mungkin aku dapat even A- sbb jawab part novel uh ntah pape . mengarot ja ! da lahh bonda sket punye susah nak kasi markah lebeyh . lebeh lebeh lagi klaw jawab ngarott ngarott . nampakknye angan angan je lahh kott aku nie . HAHA . redhaa jelaa ain ! then paper Sc pulak , tyme nie cikgu suriati . hehehe ade can kot nak meniruu meniruu . HAHA . bongokk gila ! aku wat ‘ sky ‘ jahat , tanye zatie soklan yg aku ragu ragu . hoho ~ REHATrehat . todayy g kantin beli makanan . almaklums lahh arinie aku x puase ‘ ganti ‘ . malash lahh ! lagipown tinggal 2 arini je lagi kot . huhu . nyway rinduu weyy same karipap and air soya tin kat kantin uh . lagipown arinie aku lapar gila lahh , tyme nak g skola tadi x makan pape pong ! just minum air masak ja . hoho ~ ari isnin and selase aku pakse kan diri ntuk puase . asek bertangguh ja . huh ! akhirnye just 2 ari je lagi . KHAMIS and AHAD . yeah ! chaiyokk ain ~ oke lepas nie cume tinggal seminggu lebeh je lagi aku nak melantak habis habisan kat kantin . sbb x sampai seminggu lagi da nak puase ‘ betul betul ‘ ! mesti selame sebulan jugak aku rinduu kat karipap and air soyaa tin . err ? aarrggggh tidakkkk ! I will mishh buth of u lahh ~ pastuu 10.40 abes da waktu rehat . 10.45 start terus paper Bi . cepat sunggoh meyh ! dok dang nak bace . HAHA . alhamdulillah senang kot . hehe . objektive ____ reading comprehension ____ summary . naseb bek tadok ESSAY hoo ! tyme paper Bi tade mase cikgu siro and dekat dekat kul 12 uh teacher pong masokk . terkejott teacher coz nampak kteorgg ciap awal . teacher suh kteorgg dapat A . OMG ! mane mungkin ~ dushh ! pastuu pastuu paper Sej sudaa ~ duh ! objektive ja nie . but soklan dye agak mencabar lahh . tulisan pulak abes ‘ besar ‘ dahh . kecik gila doe . susah payah susah ! tgok teacher tyme nieh wat ‘ dunno ‘ je kteorgg berborak borak or bahasa senangg tanye jawapan . HAHA . aku da ciap jawab uh , aku boringg boring aku g mencontengg belakang ketass soklan uh . tulis pape yg terlintas kat fikiran aku nie . ___IZZATI AMIRA MY FIANCE ___ aku lukis lukis ntah pape . hm . aku gelak dalam hati . lawak pulak . pastuu aku tunjuk kat zatie . HAHA . dye gelak ja . hoho ~ aku lukis lukis rumah , lukis orangg and bla bla blaa ! aku bosangg gila tyme uh lol . da abes mase uh , aku tunjuk tunjuk at dye , then dye cam nak rampas doe . beriya betul lahh macek sorangg nie . hehe . lastly , aku ngalah lahh . kasi ja . Ahh ! then aku lak nak tgok pe yg dye tulis at belakang ketas dye uh . wekk ! dye x kasi pulak . mane buleh . berebot sakan doe . pastuu apih rampas kat belakang and kasi kat keryah then keryah pass kat aku . sempat tgok ja , x sempat bace . biase lahh tulisan macek an tulisan ‘ perhanciss ‘ gtuh loe . x paham mende dye tulis . huhu . tyme nie dye ade kat belakang aku , naseb tangan aku sedikit panjang so buleh lahh tepiss if dye nak amek . HAHA . duh ! aku x sedar yg aku terlanggar bucu meja mase berebot berebot tadii .errggh ! saket peha aku doe . mase berebot tadii x rase tyme dudok baruu mengaduhh saket lol . hoho ~ nie semua macek punye pasal lahh ! ( saje nak mencari kesalahan org laen ) HAHA . then , waktuu nieh paling besh skali doe . tyme EA . cikgu roazlina , cikgu praktikal Ea kteorgg . paper Pi pulak ! naseb bek objektive 20 soklan then subjektive sikit sikit . pergghh ! gila sengal semua tyme nie , tahuu tahuu lahh cikgu nie ‘ slowly ‘ sket , kteorgg pakat meniruu ja . padahal cikgu lalu lalang kat depan ja . exam rase cam x exam ja . macam jawab soklan biase je . hehe . cikgu just senyum ja . macam pasrahh je kteorgg adakan acara tiru meniruu nie . kelakar pulak rase tadii ! bisingg gila kelass tadi . lagipown da nak balek , so cepat cepat lahh kemass kan . belake selokk nak balek . hehe . macam lahh rumah tuu lari . HAHA .

Pssstttt ! arinie jugak aku tidakk berapa sehadd loe . hidungg berair ja thiss week . selsemaa menyerangg ! eerrrgg ! aku hate lah selsema selsema nieh weyyy . tyme selsema lahh paling aku x suke skali . huhu . x selesa aku nak jawab exam nie . duh !

Ditaip pada . 28 JULAI 2010 . 10.02 p:m .


Thanks for reading sayang ! I LOVE YOU laaa :)